Relatiecoaching

In een fijne relatie kun je jezelf zijn, goed met elkaar communiceren en heb je liefdevolle aandacht voor elkaar.

relatiecoaching door Marjolijn van Yourvibe

Jij denkt echt dat je goed communiceert, maar je partner begrijpt toch niet wat je bedoelt. Je partner spreekt geen verwachtingen uit, dus jij snapt niet waarom hij of zij teleurgesteld is. Je raakt gefrustreerd omdat je partner niet zelf aanvoelt wat jij nodig hebt.

Echt luisteren en elkaar verstaan kan behoorlijk lastig zijn. Met mijn relatiecoaching kan ik jullie dat leren door liefdevol te spiegelen. Welke invloed heb jij zelf op het gedrag van je partner? Hoe eerlijk zijn jouw verwachtingen? Communiceer je echt zo duidelijk?

“Je moet eerst van jezelf houden, voordat je van een ander kan houden”

Vanuit zelfliefde kan je een echte connectie met een ander aangaan. Geef jezelf en jullie relatie het mooiste cadeau door te groeien in zelfliefde! Ik begeleid jullie op deze weg.

Investering in jullie relatie
Voordat we starten is het prettig om te weten wat jullie traject kost. Na een eerste vrijblijvend, en gratis kennismakingsgesprek maken we samen een plan voor het vervolgtraject, met daarbij een aantal sessies en een prijs.

Voor een gezamenlijk coachsessie hanteer ik een tarief van €  110,- per sessie. Bij meer dan drie sessies geef ik een korting op het tarief.

Neem contact op met Marjolijn van Yourvibe.nl