Over mij

Als kind was ik al geïnteresseerd in levensvragen en heb een studie gemaakt van ”het leven” ! Vragen zoals wie ben ik? Waarom doe ik wat ik doe? En later werd dat: wie is de ander en waarom doet deze persoon wat hij doet?

Mijn hart is altijd mijn kompas geweest. Ik vertrouw op mijn intuïtie. Dit heeft geleid tot grootse stappen en veranderingen, waaronder ook het (liefdevol) uit elkaar gaan met mijn partner(s)

Ik gun een ieder om hun innerlijke stem te volgen en het leven te leiden wat voor hen klopt.Ik voel een innerlijke rijkdom die ik ieder ander gun!

“Het is mijn passie om vanuit mijn hart anderen te supporten in innerlijke transformatieprocessen.”

Jarenlang heb ik daarvoor trainingen en opleidingen gevolgd. Ik heb mezelf heel veel vragen gesteld, dingen uit het verleden onderzocht en patronen doorbroken. Ik ben zelfbewuster geworden, als moeder en als partner en besefte steeds meer dat ik de enige ben die verantwoordelijk is voor hoe ik me voel. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn geluk!

In 2011 heb ik YourVibe opgericht. Met YourVibe wil ik jou supporten op jouw pad van bewustwording. Ik wil je laten ervaren dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw geluk en je daar bewust voor kan kiezen.

Ik ben dol op mijn kinderen Kian, Jonna & Mayra en voel me dankbaar hen mee te kunnen nemen in een positieve en liefdevolle energie!

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf’’