Gezinscoaching

Wil je balans en rust in de opvoeding? Een liefdevol gezin zijn waarin je kinderen, je partner en jij zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn?

Gezinscoaching door Marjolijn van YourVibe

Alles wat je wil is je kinderen helpen, maar hoe meer hulp je biedt, hoe minder ze van je willen weten.  Ook na het aangeven van je grenzen stapt je kind er telkens overheen. Je wilt een team zijn met je partner, maar jullie lijken elkaar steeds minder te begrijpen.

Een gezinsleven kan een uitdaging zijn, waarin kleine irritaties zich opstapelen tot een bom die barst …. Ik help je om weer vanuit liefde in contact te komen met je kinderen én je partner.

“Leef het leven zoals jij wilt en neem je kinderen mee in je positieve vibe”

Jullie relatie vormt de basis voor het gezin. Kinderen voelen haarfijn aan of jij en je partner het fijn hebben samen, elkaar steunen in de opvoeding en een team vormen – of juist niet. Het is daarom goed om ook jullie relatie onder de loep te leggen.

Jij bent het voorbeeld voor je kinderen. Ze kopiëren wat ze zien en hoe jij je gedraagt. Hierdoor ontstaan allerlei automatismen in het contact met jou. Vind jij of je partner het lastig om gevoelens te uiten? Dan kan dit leiden tot geslotenheid bij je kinderen. Klinkt best logisch toch?

Ben je bereid je kind als spiegel te zien? Wil je kijken naar de invloed van jouw eigen patronen en jullie relatie op de kinderen?  Dan begeleid ik jou om weer vanuit liefde en kracht contact te hebben met jouw kinderen en partner. Ik help jullie om dat liefdevolle gezin te worden!

Investering in jullie gezin
Na een eerste vrijblijvend, en gratis kennismakingsgesprek of observatie maken we samen een plan voor jullie vervolgtraject, met daarbij een aantal sessies en een prijs. Vaak adviseer ik om minimaal drie maanden lang, elke twee weken een coachsessie te doen met elkaar. Wacht niet te lang en neem die eerste stap hoe moeilijk het ook is. Doe het voor je gezin en daarmee ook voor jezelf!

Neem contact op met Marjolijn van Yourvibe.nl