GezinsCoach

Creëer rust en balans in de opvoeding!
Ga voor een liefdevol gezin waarin jij, je partner en je kinderen zich fijn voelen en zichzelf kunnen zijn. Laat mij je gezinscoach zijn!

Gezinscoaching door Marjolijn van YourVibe

Alles wat je wil is je kinderen helpen, maar hoe meer hulp je biedt, hoe minder ze van je willen weten.  Ook na het aangeven van je grenzen stapt je kind er telkens overheen. Je wilt een team zijn met je partner, maar jullie lijken elkaar steeds minder te begrijpen. Herkenbaar?

Marjolijn kan je steunen als Gezinscoach! Klik hier en neem vrijblijvend contact op.

Een gezinsleven kan een uitdaging zijn, waarin kleine irritaties zich opstapelen tot een bom die barst …. Ik help je om weer vanuit liefde in contact te komen met je kinderen én je partner.

Jullie relatie vormt de basis voor het gezin. Kinderen voelen haarfijn aan of jij en je partner het fijn hebben samen, elkaar steunen in de opvoeding en een team vormen – of juist niet. Het is daarom goed om ook jullie relatie onder de loep te leggen.

Jij bent het voorbeeld voor je kinderen. Ze kopiëren wat ze zien en hoe jij je gedraagt. Hierdoor ontstaan allerlei automatismen in het contact met jou. Vind jij of je partner het lastig om gevoelens te uiten? Dan kan dit leiden tot geslotenheid bij je kinderen. Klinkt best logisch toch?

Ben je bereid je kind als spiegel te zien? Wil je kijken naar de invloed van jouw eigen patronen en jullie relatie op de kinderen?  Dan begeleid ik jou om weer vanuit liefde en kracht contact te hebben met jouw kinderen en partner. Ik help jullie om dat liefdevolle gezin te worden!

Je hoeft geen grote problemen te hebben om je te willen ontwikkelen!

Wat mij betreft zou het voor iedere ouder goed zijn om even stil te staan bij jezelf, je eigen patronen en de dynamiek binnen jullie relatie en gezin.

Dit heeft een directe positieve invloed op jullie kinderen!

Investering in jullie gezin
Na een eerste vrijblijvend, en gratis kennismakingsgesprek of observatie blijf ik (in de meeste gevallen, korter ook mogelijk) voor een half jaar betrokken bij jullie.   Elke twee weken plannen we een coach sessie met elkaar.

Zie pagina ”Investering” voor meer informatie